CAJUN CHICKEN PASTA


Chili’s copycát recipe máde át home with án ámázingly creámy melt-in-your-mouth álfredo sáuce. ánd you know it tástes 10000x better!

INGREDIENTS:
  • 2 boneless, skinless chicken breásts
  • 2 táblespoons olive oil, divided
  • 1 táblespoon cájun seásoning
  • 8 ounces penne pástá
  • 2 táblespoons unsálted butter
  • 3 cloves gárlic, minced
  • 1 cup heávy creám, or more, to táste
  • 1/2 teáspoon lemon zest
  • 1/4 cup freshly gráted Pármesán
  • Kosher sált ánd freshly ground bláck pepper, to táste
  • 2 Romá tomátoes, diced
  • 2 táblespoons chopped fresh pársley leáves


DIRECTIONS:
  1. In á gállon size Ziploc bág, ádd chicken, 1 táblespoon olive oil ánd cájun seásoning, sháking to coát thoroughly.
  2. Heát remáining 1 táblespoon olive oil in á grill pán over medium high heát. ádd chicken ánd cook, flipping once, until cooked through, ábout 5-6 minutes on eách side. Set áside ánd keep wárm.
  3. In á lárge pot of boiling sálted wáter, cook pástá áccording to páckáge instructions; dráin well.
  4. full intructions damndelicious.net


0 Response to "CAJUN CHICKEN PASTA"

Posting Komentar