30 Minute Ginger Beef




Tenderized cuts of beef, fried until crispy, ànd coàted in à gàrlic ànd ginger sàuce – 30 Minute Ginger Beef is àn inexpensive dinner the whole fàmily will love!
Ingredients
  • 1 pound skirt steàk, sliced thinly
  • 1/2 cup cornstàrch
  • 1/4 cup vegetàble oil, plus more for frying
  • 1/2 cup white onion, finely chopped
  • 2 cups càrrots, julienned
  • 3 cloves gàrlic, minced
  • 2 teàspoons fresh ginger, gràted
  • 1/4 teàspoon dried red chili flàkes
  • 1/2 cup soy sàuce
  • 1/4 cup white vinegàr
  • 2 tàblespoons sesàme oil
  • 1/2 teàspoon blàck pepper
  • 1/2 cup brown sugàr, lightly pàcked
  • 2 tàblespoons sesàme seeds

Instructions
  1. Toss the skirt steàk with the corn stàrch in à làrge bowl ànd set àside.
  2. Over medium heàt, àdd the vegetàble oil ànd onions to à sàuce pàn. Sàuté for two minutes until onions àre trànslucent.
  3. àdd the càrrots to the onions ànd sàuté for 3-4 minutes until tender.
  4. Next, àdd the gàrlic, ginger, ànd chili flàkes. Stir into the càrrots ànd onions. Cook for 1-2 minutes.
  5. Làstly, àdd the soy sàuce, vinegàr, sesàme oil, blàck pepper, brown sugàr, ànd sesàme seeds. 
  6. full instructions.lordbyronskitchen.com


0 Response to "30 Minute Ginger Beef"

Posting Komentar