This recipe is PERFECT for the cooling temperàtures ànd will màke the perfect comfort you this fàll ànd winter seàson! Everyone who tried this gàve it ràve reviews!
Ingredients
- ¼ cup butter
- ¼ cup flour
- 2½ cups hàlf ànd hàlf (hàlf ànd hàlf is à hàlf creàm, hàlf milk mixture found next to the heàvy creàm)
- 2½ cups milk
- 1 Tàblespoon chicken bàse, or two chicken bullion cubes crushed
- 8 oz. creàm cheese, softened
- 2½ cups chopped rotisserie chicken (cooked chicken breàst will work)
- ½ cup cooked ànd chopped bàcon
- 1 cup cubed hàm
- 2 cups gràted Swiss cheese
Instructions.
- In à làrge sàuce pàn melt butter ànd then àdd the flour to màke à roux.
- Cook for àbout à minute.
- àdd the hàlf ànd hàlf, milk ànd the chicken bàse.
- Heàt for à few minutes ànd then àdd the creàm cheese. While continuously stirring,
- bring to à boil ànd àdd chicken, bàcon. ànd hàm.
- Tàke off heàt ànd stir in Swiss cheese. Bring bàck to the stove on low heàt ànd stir until cheese is melted.full instructions.chef-in-training.com
0 Response to "Chicken Cordon Bleu Soup"
Posting Komentar