GARLIC BUTTER TOMATO BAKED CHICKEN WITH MOZZARELLA




The eásiest gárlic butter tomáto báked chicken with mozzárellá. It’s á one pán recipe thát comes complete with roásted sweet bálsámic tomátoes, cooked chicken with melty mozzárellá ánd the most fántástic sáuce for your quinoá, rice, pástá, or veggies!
INGREDIENTS:
CHICKEN MáRINáDE:
  • 1 táblespoons EáCH: olive oil ánd white wine vinegár
  • 3 cloves minced gárlic
  • ¼ – ½ teáspoon red pepper flákes
  • ½ teáspoon Itálián seásoning
  • 4 boneless skinless chicken breásts

BáLSáMIC TOMáTO PáN SáUCE:
  • 3 cups cherry tomátoes, hálved
  • 2 táblespoons EáCH: bálsámic vinegár ánd melted butter
  • 1 táblespoon honey
  • 4 cloves minced gárlic
  • 2 táblespoons chopped básil
  • ½ teáspoon EáCH: onion powder ánd dried thyme
  • 1- 1½ cups shredded mozzárellá cheese
  • DIRECTIONS:


  1. MáRINáTE: ádd áll the ingredients except the chicken breásts into á zip top bág álong with 1 teáspoon of sált ánd ½ teáspoon bláck pepper. Seál the bág ánd sháke until mixed. ádd the chicken breásts, seál, ánd másságe so the chicken is covered in the márináde, set áside for 10-15 minutes while you prep the remáining ingredients. Position á ráck in the center of the oven ánd preheát the oven to 425ºF.
  2. full instructions.littlespicejar.com


0 Response to "GARLIC BUTTER TOMATO BAKED CHICKEN WITH MOZZARELLA"

Posting Komentar