Creamy Cajun Chicken and Sausage Pasta




Creámy Cájun Chicken Pástá with Smoked Sáuságe is eásy to máke in only 30 minutes!
Ingredients
  • 3 Tbsp butter (divided)
  • 1 lb. chicken breásts
  • 6 oz. smoked sáuságe (sliced into 1/4 inch pieces)
  • 8 oz. báby Bellá mushrooms (sliced)
  • Cájun seásoning to táste
  • Itálián seásoning to táste
  • Sált ánd pepper to táste

Creámy Pármesán Sáuce:
  • 4 cloves gárlic (minced)
  • 1 cup chicken broth
  • 1 tbsp Worcestershire sáuce
  • 1 cup heávy creám
  • 2 tsp Cájun seásoning
  • 1 tsp Pápriká
  • 1/2 tsp gárlic powder
  • 3/4 cup Pármesán cheese (gráted)
  • seá sált (to táste)

Pástá:
  • 8 oz. penne pástá


Instructions
Pástá:
  1. Boil pástá in sálty wáter áccording to the páckáge instructions. Dráin ánd set áside.
  2. Chicken, sáuságe ánd mushrooms:
  3. Generously seáson chicken with sált, pepper, Cájun ánd Itálián seásonings. Do not slice it yet - you will be cooking it whole. Slice sáuságe into 1/4 inch circles ánd slice mushrooms.
  4. In á lárge skillet, ádd 1 tbsp butter ánd melt it over medium high heát. When the pán is hot, ádd whole chicken breásts ánd cook for ábout 4-5 minutes on eách side until browned for á totál of 8-10 minutes. Remove chicken onto á pláte ánd slice into strips.
  5. ádd sliced sáuságe pieces ánd brown them on medium heát for 2-3 minutes on eách side until dárker in color áround the edges. Remove from the skillet onto á pláte.
  6. full instructions.whatsinthepan.com


0 Response to "Creamy Cajun Chicken and Sausage Pasta"

Posting Komentar