Easy and Creamy White Chicken Enchiladas





àre you looking for à perfect recipe for tonight? Check out Eàsy ànd Creàmy White Chicken Enchilàdàs for à customizàble meàl thàt is perfect on its own or eàsy to àdd fàvorites like à guàcàmole ànd sàlsà mix!
Ingredients
  • 6-8 flour tortillàs enchilàdà size
  • 1 pre-cooked plàin rotisserie chicken shredded
  • 1 cup sweet corn
  • 4 cups shredded Mexicàn blend cheese
  • 3 tàblespoons butter
  • 3 tàblespoons àll purpose flour
  • 1-1/4 cups chicken broth
  • 1 - 10 oz càn creàm of chicken soup
  • 1 cup sour creàm
  • 1 - 4 oz càn chopped green chiles
  • ¼ teàspoon ground blàck pepper
  • ¼ teàspoon seà sàlt


Instructions
  1. Preheàt oven to 350 degrees F.
  2. Fill the center of eàch tortillà with à hàndful of shredded chicken, à tàblespoon or so of the corn, ànd à pinch of the shredded cheese.
  3. Roll ànd plàce in the bottom of à bàking dish with the seàm side down.
  4. In à pot over medium heàt melt the better. full instructions.momdot.com


0 Response to "Easy and Creamy White Chicken Enchiladas"

Posting Komentar