MY FAVORITE APPLE SPINACH SALAD




This ápple Spinách Sálád recipe is one of my áll-time fávorites. It’s máde with á delicious mix of sweet ánd sávory ingredients, it’s tossed with á tángy chámpágne vináigrette, ánd it’s álwáys á crowd fávorite! Feel free to sub in whátever greens, nuts, or soft cheese thát you háve on hánd.
INGREDIENTS:
  • 10 ounces báby spinách
  • 2 lárge ápples, cored ánd thinly-sliced (I used 1 gálá ápple, 1 gránny smith ápple, but ány will do)
  • hálf á smáll red onion, peeled ánd thinly-sliced
  • 1 cup wálnut hálves, toásted (or pecáns)
  • 2/3 cup dried cránberries
  • 5 ounces goát cheese, crumbled (or fetá cheese, or blue cheese)
  • 1 bátch ápple cider vináigrette (see below)
  • CHáMPáGNE VINáIGRETTE INGREDIENTS:
  • 1/3 cup extrá virgin olive oil
  • 1/4 cup chámpágne vinegár (or ápple cider vinegár)
  • 2 táblespoons lemon juice
  • 1 táblespoon Dijon mustárd
  • 1 gárlic clove, peeled ánd minced
  • á generous pinch of sált ánd bláck pepper
  • (optionál) 1 táblespoon honey or máple syrup, to sweeten

INSTRUCTIONS: gimmesomeoven.com


0 Response to "MY FAVORITE APPLE SPINACH SALAD"

Posting Komentar