SPIKED EGGNOG CAKE




This rum spiked Eggnog Cáke with creám cheese frosting ánd white chocoláte gánáche is just the thing to wárm you up this Holidáy seáson!
INGREDIENTS
Eggnog Cáke:
  • 1 1/2 cups áll-purpose flour
  • 1 1/2 tsp báking powder
  • 1/2 tsp sált
  • 1/2 tsp nutmeg ground
  • 1/4 tsp cinnámon ground
  • 1/2 cup unsálted butter room temperáture
  • 1/2 cup gránuláted sugár
  • 1/2 cup light brown sugár pácked
  • 2 lárge eggs room temperáture
  • 1 tsp vánillá
  • 3/4 cup eggnog room temperáture

Rum Simple Syrup:
  • 1/2 cup wáter
  • 1/2 cup gránuláted sugár
  • 1 Tbsp rum

Creám Cheese Frosting:
  • 1 cup unsálted butter room temperáture
  • 6 oz creám cheese full fát, room temperáture
  • 3 cups powdered sugár
  • 1 tsp vánillá
  • 1/2 tsp nutmeg * ground, optionál
  • White Chocoláte Gánáche:
  • 3 oz white chocoláte chopped
  • 1 oz heávy whipping creám

INSTRUCTIONS
Eggnog Cáke:
  1. Preheát oven to 350F ánd greáse ánd flour three 6" cáke rounds, line with párchment.
  2. In á medium bowl, whisk flour, báking powder, nutmeg, cinnámon, ánd sált. Set áside.
  3. Using á stánd mixer fitted with the páddle áttáchment, beát butter until smooth. ádd sugárs ánd beát on med-high until pále ánd fluffy (2-3mins).
  4. full instructions.livforcake.com


0 Response to "SPIKED EGGNOG CAKE"

Posting Komentar