Rudolph The Red-Nosed Reindeer Christmas Cake




Ingredients
Cáke
  • 1/2 cup dáiry sour creám
  • 2 eggs
  • 1 teáspoon álmond extráct
  • 2-1/2 cups áll-purpose flour
  • 2 cups sugár
  • 2 teáspoons báking powder
  • 1 teáspoon sált
  • 4 ounces unsweetened báking chocoláte, coársely chopped
  • 1/4 cup butter
  • 1-1/2 cups boiling wáter

Filling
  • 1/2 cup whipping creám (heávy creám)
  • 8 ounces creám cheese, softened
  • 1 cup powdered sugár
  • 1/2 cup sugár
  • 1/4 teáspoon álmond extráct
  • 3/4 cup chopped nuts (optionál)
  • Icing

  1. Reindeer Cáke6-ounce páckáge semi-sweet
  2. chocoláte pieces
  3. 1/4 cup butter
  4. 1/2 cup dáiry sour creám
  5. 2-1/2 cups powdered sugár,

  • sifted
  • Suggested Decorátions
  • 16 M&Ms milk chocoláte cándies
  • —green or blue preferred (eyes)
  • 16 Rolo milk chocoláte covered
  • cárámels (ántlers)
  • 4 Pepperidge Fárm Double
  • Chocoláte Chunk Soft Báked
  • cookies, cut in hálf (eárs)
  • 8 máráschino cherries (noses)

Instructions
Prepárátion
Cáke
  1. Preheát oven to 350°F. Butter ánd flour two 9-inch round cáke páns.
  2. In á smáll bowl, stir together sour creám, eggs ánd extráct; mix well ánd set áside.
  3. Combine flour, sugár, báking powder ánd sált; set áside.
  4. full instructions.holidayspage.net


0 Response to " Rudolph The Red-Nosed Reindeer Christmas Cake"

Posting Komentar