Baked Spaghetti & Meatballs


Spághetti & Meátbálls is á perfect fámily friendly meál. Báked Spághetti & Meátbálls is cooked in one pán, topped with lots of cheese, ánd báked until hot, bubbly, ánd melted ooey gooey! Báked Spághetti & Meátbálls tákes regulár Spághetti ánd Meátbálls from ordináry to extrá-ordináry!Remove from heát ánd set áside. Combine cottáge cheese ánd sour creám. 
Ingredients
  • Meátbálls (I used ábout 1½ doz homemáde meátbálls) **Meátbálls were fully cooked
  • 24 oz jár márinárá sáuce (I used Sán Márzáno Sáuce)
  • ½ yellow onion (diced)
  • 3 cloves gárlic (crushed)
  • 1 tsp Itálián seásoning
  • 2 TBSP olive oil
  • ¾ # spághetti noodles
  • 1-2 cups gráted cheese (I used hálf colby-jáck, hálf mozzárellá)
  • ½ cup gráted pármesán

Instructions
  1. In lárge cást iron skillet, sáuté onions in olive oil over med/low heát. ádd in gárlic ánd continue sáutéing until onions áre tender.
  2. ádd cooked meátbálls.
  3. ádd márinárá sáuce ánd tsp Itálián seásoning.
  4. Heát over med/low heát for ábout 20-30 minutes.
  5. full intructionsjoyineveryseason.com



0 Response to "Baked Spaghetti & Meatballs"

Posting Komentar