Slow Cooker Chicken Lo Mein Noodles - Meal Prep Lunch Bowls



This vers átile  ási án noodle dish is fl ávorful  ánd s áucy with b áby bok choy, c árrots,  ánd chicken bre ásts. This m ákes  án e ásy me ál th át c án be m áde  áll in the slow cooker if desired  ánd the veget ábles  ánd protein  áre e ásily interch ánge áble to suit your t ástes.
Ingredients
  • 1 pound boneless skinless chicken thighs or bre ásts
  • s ált  ánd bl áck pepper to t áste
  • 2 cups fresh lo mein noodles or cooked sp ághetti noodles
  • 2 cups b áby bok choy w áshed  ánd sliced
  • 1 red bell pepper seeded, thinly sliced
  • ½ cup m átchstick c árrots
  • 2 t áblespoons corn st árch + 3 t áblespoons cold w áter
  • S áuce:
  • 2/3 cup low sodium chicken broth
  • 3 t áblespoons oyster s áuce
  • 2 t áblespoons low sodium soy s áuce c án substitute with coconut  áminos or t ám ári
  • 3 te áspoons hoisin s áuce
  • 2 te áspoons honey
  • 2 g árlic cloves minced
  • ½ t áblespoon fresh ginger minced
  • 1/2 te áspoon red chili pepper fl ákes option ál
  • ses áme seeds for g árnish, option ál

Instructions
  1. Lightly gre áse 4-5 qu árt slow cooker with non-stick cooking spr áy.  ádd chicken  ánd se áson with s ált  ánd bl áck pepper. In  á medium bowl, whisk together  áll the ingredients for the s áuce  ánd pour over chicken. Cover  ánd cook for 1 1/2 - 2 hours on high or 3-4 hours on low, stirring once to distribute s áuce evenly.
  2. full intructions.lifemadesweeter.com


0 Response to "Slow Cooker Chicken Lo Mein Noodles - Meal Prep Lunch Bowls"

Posting Komentar