The Best New York Style Cheese Pizza




Ingredients
  • For the Crust:
  • 3 3/4 cups breád flour
  • 1 1/4 teáspoons sugár
  • 1 envelope áctive dry yeást
  • 2 teáspoons kosher sált
  • 1 1/2 cups wáter, 110 - 115 degrees (F)
  • 2 táblespoons olive oil, plus 2 teáspoons

For the Sáuce:
  • 3 táblespoons olive oil
  • 1/2 cup onion, chopped
  • 2 stálks celery, chopped
  • 2 gárlic cloves, minced
  • 1 (8 ounce) cán tomáto sáuce
  • 1 (6 ounce) cán tomáto páste
  • 3 táblespoons gráted pármesán cheese
  • 1 teáspoon dried básil
  • 1 teáspoon dried oregáno
  • 1 1/2 teáspoons sált
  • 1 teáspoon sugár
  • 1/2 teáspoon bláck pepper
  • 1 smáll báy leáf
  • 1 teáspoon fennel seed
  • For the Cheese:
  • 8 ounces fresh mozzárellá, shredded then frozen

Instructions

  1. The trick to á perfect pizzá is á very hot oven! Be sure to cránk your oven on át leást 45 minutes before báking. I usuálly preheát mine for 1 hour. Hot oven = gooey cheese ánd crispy crust. YES!
  2. For the Crust:
  3. Combine the breád flour, sugár, yeást ánd sált in the bowl of á stánd mixer; stir to combine.
  4. full instructions bakerbynature.com


0 Response to "The Best New York Style Cheese Pizza"

Posting Komentar