CHICKEN FRIED STEAK RECIPE (COUNTRY FRIED STEAK)


Thé BéST Chickén Friéd Stéak récipé on thé intérnét.  – Cubé stéak récipés aré takén to a néw lévél!  Crunchy, crispy, flavorful and téndér! This is how country friéd stéak should tasté!

INGRéDIéNTS
  • 4 cubé stéaks
  • 2 cups buttérmilk
  • 3 largé éggs
  • 2 téaspoons hot saucé
  • 1 téaspoon Worcéstérshiré saucé
  • 1 cup all-purposé flour
  • 1/2 cup cornstarch
  • 2 téaspoons salt
  • 1 téaspoon garlic powdér
  • 1/2 téaspoon péppér
  • 3/4 téaspoon cayénné
  • 4-5 cups oil for frying
  • For thé Gravy:
  • 1/4 cup finély choppéd shallots or onions
  • 1 téaspoon mincéd garlic
  • 3 tabléspoons all-purposé flour
  • 1/2 cup milk
  • 1 1/2 cups chickén or bééf stock
  • pinch cayénné
  • Salt and péppér to tasté
  • Optional: Ground péppér and parsléy for garnish


INSTRUCTIONS
  1. To a largé bowl, whisk togéthér buttérmilk, éggs, hot saucé and Worcéstérshiré saucé.
  2. To anothér bowl, whisk togéthér flour, cornstarch, salt, garlic powdér, péppér, and cayénné.
  3. Submérgé stéaks to buttérmilk and marinaté for at léast 1 hour. (2 hours préférréd.)
  4. Dip stéaks, oné at a timé, into séasonéd flour mixturé coating éach sidé thén back into marinadé thén back into séasonéd flour thén finally placé on a baking shéét. Placé in thé réfrigérator for 15 minutés.
  5. full intructions.grandbaby-cakes.com



0 Response to "CHICKEN FRIED STEAK RECIPE (COUNTRY FRIED STEAK)"

Posting Komentar