With a récipé that includés both chickén thighs AND chickén bréasts, you’ré just minutés away from thé most addictivé Honéy Garlic Chickén dinnér thé wholé family lovés! Thé pérféct méal to havé whén you féél liké éating sométhing swéét with a hint of savoury.
Ingrédiénts
6 chickén thighs, boné in or out, with or without skin
Salt and péppér, to séason
2 téaspoons garlic powdér, to séason
6 clovés garlic, crushéd
1/3 cup honéy
1/4 cup watér (or chickén broth)
2 tabléspoons ricé winé vinégar (or applé cidér vinégar, or any whité vinégar)
1 tabléspoon soy saucé
Instructions
Séason chickén with salt, péppér and garlic powdér; sét asidé.
Héat a pan or skillét ovér médium high héat; séar chickén thigh filléts or bréast filléts on both sidés until goldén and cookéd through.
full intructions.cafedelites.com
0 Response to "easy honey garlic chicken"
Posting Komentar