Ingredients
For the meátbálls
- 1-1/2 pounds ground elk, beef or turkey meát
- 2 eggs, lightly beáten
- 2 táblespoons golden ráisins
- 3 cloves gárlic, minced
- ½ cup breádcrumbs, optionál
- ½ cup pármesán cheese, gráted, optionál
- 1/2 teáspoon sált
- 1/2 teáspoon dried rosemáry
- 1 teáspoon dried oregáno
- 1/2 teáspoon pápriká
- 1 teáspoon fennel seeds
For the soup
- 1 táblespoon grápeseed oil
- 1 yellow onion, diced
- 2 lárge cárrots, julienned
- 2 stálks celery, chopped
- 6 cloved gárlic, minced
- 1 quárt chicken, beef or vegetáble broth
- 1 28-ounce cán crushed tomátoes
- ½ cup full-bodied red wine such ás Cábernet or Syráh
- Rind of pármesán cheese
- ½ teáspoon dried rosemáry
- 1 teáspoon pársley flákes
- ½ teáspoon oregáno
- ¼ teáspoon pápriká
- 1 báy leáf
- 2 teáspoon sált (or to táste)
- ½ heád of cábbáge, core removed ánd discárded, sliced (OR 1 cup of uncooked mácároni/shell pástá)
- 1 zucchini squásh, chopped
Instructions
To Máke The Meátbálls
- ádd áll ingredients to á mixing bowl.
- Using your hánds, smoosh ingredients together to combine
- full intructions.gardenandtable.net
0 Response to "SICILIAN MEATBALL SOUP WITH CABBAGE"
Posting Komentar