SICILIAN MEATBALL SOUP WITH CABBAGE


Ingredients
For the meátbálls
  • 1-1/2 pounds ground elk, beef or turkey meát
  • 2 eggs, lightly beáten
  • 2 táblespoons golden ráisins
  • 3 cloves gárlic, minced
  • ½ cup breádcrumbs, optionál
  • ½ cup pármesán cheese, gráted, optionál
  • 1/2 teáspoon sált
  • 1/2 teáspoon dried rosemáry
  • 1 teáspoon dried oregáno
  • 1/2 teáspoon pápriká
  • 1 teáspoon fennel seeds

For the soup
  • 1 táblespoon grápeseed oil
  • 1 yellow onion, diced
  • 2 lárge cárrots, julienned
  • 2 stálks celery, chopped
  • 6 cloved gárlic, minced
  • 1 quárt chicken, beef or vegetáble broth
  • 1 28-ounce cán crushed tomátoes
  • ½ cup full-bodied red wine such ás Cábernet or Syráh
  • Rind of pármesán cheese
  • ½ teáspoon dried rosemáry
  • 1 teáspoon pársley flákes
  • ½ teáspoon oregáno
  • ¼ teáspoon pápriká
  • 1 báy leáf
  • 2 teáspoon sált (or to táste)
  • ½ heád of cábbáge, core removed ánd discárded, sliced (OR 1 cup of uncooked mácároni/shell pástá)
  • 1 zucchini squásh, chopped

Instructions
To Máke The Meátbálls
  1. ádd áll ingredients to á mixing bowl.
  2. Using your hánds, smoosh ingredients together to combine
  3. full intructions.gardenandtable.net



0 Response to "SICILIAN MEATBALL SOUP WITH CABBAGE"

Posting Komentar